Gek op Haken Zomer Swap 2022

EEN GEZELLIGE HAAKZOMER

Gek op Haken Zomer Swap 2022

Speciaal voor alle leden organiseren we de Gek op Haken Zomer SwapSwap in het Engels betekent ruilen en dat is dan ook wat we gaan doen. Als je meedoet maak je namelijk een mooi zomers pakketje voor iemand ander. En het leukste is: jij krijgt ook zo’n gezellig pakketje terug van een ander lid dat meedoet!

Een leuke manier om een ander te verrassen én om zelf iets moois te ontvangen deze zomer ☀️”

Hoe werkt de zomer swap?

Je schrijft je in met het formulier op deze pagina, dat kan tot 20 mei 2022. Als de inschrijving is gesloten koppelen we jou willekeurig aan een ander lid dat meedoet met de swap. Dat noemen we jouw ‘Swap-maatje’. Je krijgt daarna een e-mail met de naam- en adresgegevens van jouw swap-maatje. En dan kun je aan de slag!

Wat stop je in het pakketje?

Je kunt helemaal zelf bepalen wat je in jouw swap-pakketje stopt! Om te zorgen dat iedereen in elk geval ongeveer dezelfde inhoud krijgt, vragen we je er in ieder geval de volgende dingen erin te stoppen:

  • Iets wat je zelf hebt gehaakt
  • Een gekocht cadeautje
  • Iets lekkers
  • Een kaartje met jouw naam erop

En dat allemaal in het thema zomer ☀️. Natuurlijk is het ook leuk om aandacht te besteden aan het inpakken. Geef in totaal ongeveer € 10,= uit (exclusief verzendkosten), dan ontvangt iedereen een pakketje van ongeveer dezelfde waarde.

Swap-maatje

Om de verzendkosten zo laag mogelijk te houden zullen we de leden uit Nederland aan elkaar koppelen. En ook de leden uit België krijgen een swap-maatje uit hun eigen land. Leden uit het Team van Gek op Haken doen ook mee, dus wie weet krijg jij wel van één van hen een leuk pakketje thuis gestuurd 😃.


Als je er voor zorgt dat alles in een brievenbuspakketje past kun je de verzendkosten laag houden. Dat is niet verplicht, een gewoon pakketje mag natuurlijk ook.

Moodboard in het Haakcafé

Als je meedoet plaats dan een moodboard of een aantal losse foto’s in het Online Haakcafé van jouw ideale zomer. Schrijft er ook een stukje tekst bij over wat jij leuk vindt aan de zomer. Dat maakt het voor jouw swap-maatje makkelijker en fijner om een persoonlijk pakketje voor je samen te stellen.
Dus heb je een favoriet vakantieland, of blijf je juist graag thuis en geniet je van de tuin? Wat geeft jou het ultieme zomergevoel? Hou je van het strand of zoek je juist verkoeling op in het bos? Laat het je swap-maatje weten in een post in de groep Swaps in het Online Haakcafé.

Nog even alles op een rijtje:

  • Inschrijven vóór 20 mei 2022
  • Wil je een moodboard te plaatsen in het Online Haakcafé doe dat dan uiterlijk 26 mei
  • Op 27 mei ontvang je een mailtje met de naam en het adres van degene voor wie jij een pakketje gaat maken en kun je aan de slag.
  • Iedereen verstuurt zijn pakketje tussen 20 en 22 juni. 
  • Openmaken van het pakketje in het weekend van 2 en 3 juli.

Log in om je in te schrijven voor de Zomer Swap. Klik hier om in te loggen.

Vragen

Heb je nog vragen? Op zoek naar inspiratie? We hebben een speciale groep voor swaps in het Online Haakcafé. Daar kun je al je vragen stellen of natuurlijk alvast jouw moodboard laten zien!