Gek op Haken Vakantie Swap 2023

EEN GEZELLIGE HAAKZOMER

Gek op Haken Vakantie Swap 2023

Speciaal voor alle leden organiseren we de Gek op Haken Vakantie SwapSwap in het Engels betekent ruilen en dat is dan ook wat we gaan doen. Als je meedoet maak je namelijk een mooi zomers pakketje voor iemand ander. En het leukste is: jij krijgt ook zo’n gezellig pakketje terug van een ander lid dat meedoet!

Een leuke manier om een ander te verrassen én om zelf iets moois te ontvangen deze zomer ☀️”

Hoe werkt de vakantie swap?

Je schrijft je in met het formulier op deze pagina, dat kan tot en met 19 mei 2022.

Als de inschrijving is gesloten koppelen we jou willekeurig aan een ander lid dat meedoet met de swap. Dat noemen we jouw ‘Swap-maatje’. Je krijgt daarna een e-mail met de naam- en adresgegevens van jouw swap-maatje. En dan kun je aan de slag!

Wat stop je in het pakketje?

Je kunt helemaal zelf bepalen wat je in jouw swap-pakketje stopt! Om te zorgen dat iedereen in elk geval ongeveer dezelfde inhoud krijgt, vragen we je er in ieder geval de volgende dingen erin te stoppen:

  • Iets wat je zelf hebt gehaakt
  • Een gekocht cadeautje
  • Iets lekkers
  • Een kaartje met jouw voor- en achternaam erop

En dat allemaal in het thema vakantie ☀️. Natuurlijk is het ook leuk om aandacht te besteden aan het inpakken. Geef in totaal ongeveer € 10,= uit (exclusief verzendkosten), dan ontvangt iedereen een pakketje van ongeveer dezelfde waarde.

Swap-maatje

Om de verzendkosten zo laag mogelijk te houden zullen we de leden uit Nederland aan elkaar koppelen. En ook de leden uit België krijgen een swap-maatje uit hun eigen land. Leden uit het Team van Gek op Haken doen ook mee, dus wie weet krijg jij wel van één van hen een leuk pakketje thuis gestuurd 😃.

Als je er voor zorgt dat alles in een brievenbuspakketje past kun je de verzendkosten laag houden. Dat is niet verplicht, een gewoon pakketje mag natuurlijk ook.

Moodboard in het Haakcafé

Als je meedoet plaats dan een moodboard of een aantal losse foto’s in het Online Haakcafé van jouw ideale vakantie. Schrijft er ook een stukje tekst bij over wat jij leuk vindt aan vakantie. Dat maakt het voor jouw swap-maatje makkelijker en fijner om een persoonlijk pakketje voor je samen te stellen.
Dus heb je een favoriet vakantieland of blijf je juist graag thuis en geniet je van de tuin? Wat geeft jou het ultieme vakantiegevoel? Hou je van het strand of zoek je juist verkoeling op in het bos? Houd je van rust en lekker lezen in een luie stoel of trek je er juist graag op uit? Laat het je swap-maatje weten in een post in de groep Swaps in het Online Haakcafé.

Nog even alles op een rijtje:

  • Inschrijven uiterlijk 19 mei 2023
  • Wil je een moodboard plaatsen in het Online Haakcafé doe dat dan uiterlijk 26 mei
  • Op 22 mei ontvang je een mailtje met de naam en het adres van degene voor wie jij een pakketje gaat maken en kun je aan de slag.
  • Iedereen verstuurt zijn pakketje tussen 19 en 21 juni. 
  • Openmaken van het pakketje in het weekend van 1 en 2 juli.

Log in om je in te schrijven voor de Vakantie Swap. Klik hier om in te loggen.

De inschrijving voor de Vakantie Swap 2023 is gesloten

Vragen

Heb je nog vragen? Op zoek naar inspiratie? We hebben een speciale groep voor swaps in het Online Haakcafé. Daar kun je al je vragen stellen of natuurlijk alvast jouw moodboard laten zien!