CAL Zijdezachte Streepjes Deken

CAL Zijdezachte Streepjes Deken

Deze CAL – speciaal voor de leden van Gek op Haken – is ontworpen door Carolien Boele van CreatedbyCarolien.

Carolien heeft voor ons een prachtige deken ontworpen, waar we negen weken met heel veel plezier aan gaan haken. Zelf gebruikt ze graag alle mogelijke blauwtinten in haar ontwerpen, waardoor haar creaties je het gevoel geven op een mooie zonnige dag aan zee te zitten.

Voor degenen die niet zo van blauw houden is er ook een prachtige roze-paarse variant. Elke week leer je een gave nieuwe haaksteek, waardoor deze deken een verrassend en uitdagend haakwerk is. Doe jij mee? Dit patroon zal niet moeilijk zijn voor ervaren haaksters. Heb je geen of weinig ervaring met haken dan is het een leuke uitdaging.

Er staat voldoende uitleg in het patroon om je goed op weg te helpen. Ook delen we elke week een instructiefilmpje op de website om je verder te helpen. Verder kun je altijd vragen stellen over het patroon in het online Haakcafé of in de Facebook-groep Gek op Haken fans.

Er zijn twee varianten van het garenpakket te bestellen. Ga jij voor de zachte blauw-grijze variant of ga jij voor een iets warmere kleur met roze en paarse tinten? In het garenpakket vind je naast het zachte Scheepjes softfun garen ook een leuk leren label voor op je deken. Dat maakt jouw mooie deken straks helemaal af! Natuurlijk is het ook mogelijk om met eigen garen mee te haken.

3x1 web 1200

De haakpatronen per week

Negen weken lang publiceren we elke week op dinsdag vóór 12.00 uur een nieuw deel van het patroon. Voor het eerst op dinsdag 10 januari 2023. Na de CAL blijven de haakpatronen natuurlijk beschikbaar. Zo kun je de Zijdezachte Streepjes Deken ook in je eigen tempo haken.

Alles wat je van tevoren moet weten, staat in het informatie document hieronder beschreven. Je kunt dus alvast nadenken over de kleuren die je wilt gebruiken en je garen bestellen.

Garenpakketten

Een garenpakket voor deze CAL is te bestellen bij Caro’s Atelier. Als lid van Gek op Haken krijg je altijd 10% korting op je bestelling. Gebruik daarvoor tijdens het bestellen de actuele kortingscode die je kunt vinden onder het kopje Ledenvoordeel op de website van Gek op Haken. 

Ga eerst naar de kortingscode (zorg dat je ingelogd bent): https://gekophaken.nl/ledenvoordelen/

Ga dan naar de website van Caro’s Atelier voor het bestellen van het pakket (alleen voor leden):

IMG 5551
Label Zijdezachte Streepjes Deken

Log in om de haakpatronen te kunnen downloaden

Deel jouw creatie

We vinden het leuk als je jouw Zijdezachte Streepjes Deken laat zien! Om jouw vorderingen te delen of om vragen te stellen ga je naar het Online Haakcafé. Of deel op Facebook & Instagram met #gekophakenproject

LEDENVOORDEEL

Het haakpakket voor deze Zijdezachte Streepjes Deken CAL kun je bestellen bij Caro’s Atelier. Als lid van Gek op Haken krijg je daar altijd 10% korting op je bestelling. Gebruik wel de actuele kortingscode. Die kun je vinden op de pagina Ledenvoordelen.