CAL Piloot Bas

CAL Piloot Bas

Piloot Bas is een crochet along speciaal voor de leden van Gek op Haken en dit keer hebben we een heel gaaf ontwerp van Marja Hermes van Pixel 2 Mix -Homemade Crafts-. Marja is bekend van haar grappige amigurumi’s in felle kleuren, die vol zitten met gehaakte details en accessoires. We gaan samen Bas (of Bart of Babs) haken in een tijdsbestek van vier weken. Bas heeft allerlei leuke accessoires bij zich, om het speelplezier te vergroten. Zo vliegt hij rond in een heus vliegtuig, neemt hij zijn koffer(s) mee op reis en heeft hij leuke kleertjes die je aan en uit kunt trekken. Bas wordt ongeveer 25 cm groot, hij heeft dus een fijn speelformaat!

Piloot Bas is er in drie kleurvarianten, die ook ieder een eigen naam hebben gekregen. Bas met de groene broek en het rode vliegtuig, Bart met de zeegroene broek en het lichtblauwe vliegtuig en Babs, een dametje met een gele overgooier en een roze vliegtuig. In het haakpatroon staat zowel de uitleg van de tuinbroek als van de overgooier, je kan dus zelf kiezen wat je het hondje zal aandoen.

Bas Collage 5x Info Vooraf

De haakpatronen per week

Vier weken lang publiceren we elke week op dinsdag vóór 12.00 uur een nieuw deel van het patroon. Voor het eerst op dinsdag 13 september 2022. Na de CAL blijven de haakpatronen natuurlijk beschikbaar. Zo kun je het Piloot Bas ook in je eigen tempo haken.

Alles wat je van tevoren moet weten, staat in het informatie document beschreven. Je kunt dus alvast nadenken over de kleuren die je wilt gebruiken en je garen bestellen.

Babs Collage 5x Info Vooraf

Garenpakketten

Een garenpakket voor deze CAL is te bestellen bij Caro’s Atelier. Als lid van Gek op Haken krijg je altijd 10% korting op je bestelling.

Ga naar de kortingscode (zorg dat je ingelogd bent) bij onze Ledenvoordelen en ga daarna naar de website van Caro’s Atelier voor het bestellen van het pakket.

Log in om de haakpatronen te kunnen downloaden

Deel jouw creatie

We vinden het leuk als je jouw Piloot Bas laat zien! Om jouw vorderingen te delen of om vragen te stellen ga je naar het Online Haakcafé. Of deel op Facebook & Instagram met #gekophakenproject

LEDENVOORDEEL

Het garen voor deze CAL kun je bestellen bij Caro’s Atelier. Als lid van Gek op Haken krijg je altijd 10% korting op je bestelling. Gebruik de actuele kortingscode die je kunt vinden op de pagina Ledenvoordelen.