BOZ 1284 small

CAL
Mojo Deken

Dit is de Winter CAL MOJO Deken. Een prachtige deken, ontworpen door Saskia Stolwijk van Studio Mojo, exclusief voor Gek op Haken.

De CAL start op 7 januari 2021! In onderstaand introductiedocument staan tips voordat je begint met het haken van de deken. Ook vind je hier instructies voor het haken van een proeflapje. Lees dit dus goed door voordat je begint aan week 1. Veel plezier met de Winter CAL MOJO Deken!

De haakpatronen per week

10 weken lang publiceren we elke week op donderdag vóór 12.00 uur een nieuw deel van het patroon. Voor het eerst op donderdag 7 januari 2021. Na de CAL blijven de haakpatronen natuurlijk beschikbaar. Zo kun je de deken op je eigen tempo haken.

Je vindt bij sommige weken ook een handige video met instructie en tips. Scroll naar beneden om naar de haakpatronen van de verschillende weken te gaan.

Log in om de haakpatronen te kunnen downloaden

Deel jouw creatie

We vinden het leuk als je jouw Mojo Deken laat zien! Om jouw vorderingen te delen of om vragen te stellen ga je naar het Online Haakcafé. Of deel op Facebook & Instagram met #gekophakenproject

SPECIAAL VOOR DEZE CAL

Garen bij Caro’s Atelier

Al het prachtige Katia Lagom garen kun je in één keer bestellen bij Caro’s Atelier. Als lid van Gek op Haken krijg je altijd 10% korting op je bestelling. Gebruik de actuele kortingscode die je kunt vinden op de pagina Ledenvoordelen.