CAL Magic Rainbow Deken

CALregenboogdekentotaal2 vierkant

CAL Magic Rainbow Deken

Crochet Along voor leden

CAL Magic Rainbow Deken – ontwerp van Martine de Regt

Deze CAL is exclusief voor de leden van Gek op Haken.

Martine de Regt heeft weer een heel erg mooi ontwerp gemaakt. Zoals altijd gebruikt ze lekker veel kleurtjes in haar ontwerpen, waardoor haar creaties je meteen vrolijk stemmen. Ze heeft deze keer een kleurrijke deken ontworpen in twee verschillende kleurstellingen, een felle variant en een deken met zachtere kleuren. Ik 10 weken tijd gaan we hier met veel plezier aan haken.

kleuren garen

We beginnen in de eerste week met de regenboog, dus het midden van de deken. Als we het midden af hebben werken we iedere week aan een nieuwe rand met een nieuwe steek of techniek.

Dit patroon zal niet moeilijk zijn voor ervaren haaksters. Heb je geen of weinig ervaring met haken? Dan is het een leuke uitdaging – er staat voldoende uitleg in de patronen om je goed op weg te helpen. Ook delen we hier een aantal instructiefilmpjes om je verder te helpen.

Klik op de knop hieronder om het informatiedocument te downloaden. Natuurlijk kun je altijd vragen stellen over het patroon in het Online Haakcafé of in de Facebook-groep.

Heel veel haakplezier!

De haakpatronen per week

Vanaf donderdag 13 januari 2022 publiceren we elke donderdag vóór 12.00 uur een nieuw deel van het patroon. 10 weken lang, dus het laatste deel wordt hier geplaatst op donderdag 17 maart 2022.

Na de CAL blijven de haakpatronen natuurlijk beschikbaar. Zo kun je de Magic Rainbow Deken ook op je eigen tempo haken.

Klik hieronder op de linkjes om naar de haakpatronen van de verschillende weken te gaan (vanaf 13 januari 2022).

Deel jouw creatie

We vinden het leuk als je jouw Magic Rainbow Deken laat zien! Om jouw vorderingen te delen of om vragen te stellen ga je naar het Online Haakcafé. Of deel op Facebook & Instagram met #gekophakenproject

Ook met onze cal’s meedoen?

Bij Gek op Haken vind je alles voor jouw hobby

Bij de gezelligste haakclub van Nederland en België krijg je heel veel moois: alle haakpatronen onbeperkt downloaden, meedoen met alle CAL’s, kortingen voor leden en onze handige en leerzame online community het Haakcafé. Bovendien krijg je als je nu lid wordt van Gek op Haken twee GRATIS unieke haakboeken!

Garenpakket Magic Rainbow Deken

Bestel gemakkelijk in onze shop

Het garenpakket voor deze CAL kun je direct in de Gek op Haken shop bestellen. Er zijn twee varianten: een felle kleurstelling en een zachte kleurstelling. Je krijgt er ook nog een heel tof leren label bij!