lente kriebels top 1

CAL
Lentekriebels
Top

Dit is de Lentekriebels Top CAL. Samen maken we een heerlijk truitje, ontworpen door Laura Pietersma van Laura Petra Haakt, exclusief voor Gek op Haken.

Alles wat je van tevoren moet weten, staat in het informatie document beschreven. Je kunt dus alvast nadenken over de kleuren die je wilt gebruiken, je garen bestellen en een proeflapje maken. In de video van week 1 hieronder legt Laura alvast uit hoe je de steek haakt om het proeflapje te maken.

De haakpatronen per week

Je vindt bij sommige weken een handige video met instructie en tips. Scroll naar beneden om naar de haakpatronen van de verschillende weken te gaan.

Zes weken lang publiceren we elke week op donderdag vóór 12.00 uur een nieuw deel van het patroon. Voor het eerst op donderdag 15 april 2021. Na de CAL blijven de haakpatronen natuurlijk beschikbaar. Zo kun je de Lentekriebels Top ook op je eigen tempo haken.

Log in om de haakpatronen te kunnen downloaden

Deel jouw creatie

We vinden het leuk als je jouw Lentekriebels Top laat zien! Om jouw vorderingen te delen of om vragen te stellen ga je naar het Online Haakcafé. Of deel op Facebook & Instagram met #gekophakenproject

LEDENVOORDEEL

10% korting op garen bij Caro’s Atelier

Het garen voor deze CAL kun je bestellen bij Caro’s Atelier. Als lid van Gek op Haken krijg je altijd 10% korting op je bestelling. Gebruik de actuele kortingscode die je kunt vinden op de pagina Ledenvoordelen.