CAL Kussen Fleur

CAL Kussen Fleur

Hier vind je opnieuw een crochet along speciaal voor de leden van Gek op Haken – dit keer is het een prachtig ontwerp van Dorine Brökling. Dorine is een vaste ontwerpster in ons team, maar je kent haar misschien ook als winnaar van de HaakSTER van Nederland 2020! Ze heeft voor ons een fleurig kussen ontworpen, waar je 6 weken lang met heel veel plezier aan gaat haken. Het kussen is ontworpen in twee prachtige kleurstellingen, maar je kunt natuurlijk ook je eigen kleuren kiezen. Wij kijken er al naar uit om al jullie kussens te zien!

In dit kussen komen veel verschillende steken voor waardoor het een hele leuke uitdaging wordt om te haken. Maar geen zorgen je gaat er vast uitkomen. Marieke heeft namelijk ook voor deze CAL weer tutorials opgenomen. Deze keer zijn zelfs alle toeren op video gezet. Zo moet het zeker lukken! Het garen dat wordt gebruikt is het heerlijke zachte garen van Phildar Coton 3.

kussen fleur dorine 3luik

De haakpatronen per week

Zes weken lang publiceren we elke week op dinsdag vóór 12.00 uur een nieuw deel van het patroon. Voor het eerst op dinsdag 31 mei 2022. Na de CAL blijven de haakpatronen natuurlijk beschikbaar. Zo kun je het Kussen Fleur ook in je eigen tempo haken.

Alles wat je van tevoren moet weten, staat in het informatie document beschreven. Je kunt dus alvast nadenken over de kleuren die je wilt gebruiken en je garen bestellen.

Log in om de haakpatronen te kunnen downloaden

Deel jouw creatie

We vinden het leuk als je jouw Kussen Fleur laat zien! Om jouw vorderingen te delen of om vragen te stellen ga je naar het Online Haakcafé. Of deel op Facebook & Instagram met #gekophakenproject

LEDENVOORDEEL

Als je katoenen garen voor dit kussen gaat bestellen, kun je kijken bij Caro’s Atelier. Als lid van Gek op Haken krijg je altijd 10% korting op je bestelling. Gebruik de actuele kortingscode die je kunt vinden op de pagina Ledenvoordelen.