CAL Kerstwandhanger

CAL Kerstwandhanger

We hebben weer een nieuwe CAL speciaal voor de leden van Gek op Haken. Dit keer hebben we een prachtig en sfeervol kerstontwerp van Mirjam Brinkman-de Witte. Op Instagram kan je haar vinden onder @susannahtje. Mirjam is bekend van haar rustieke bohostijl. Ze haakt graag woonaccessoires en dat heeft ze voor deze CAL voor ons ook weer gedaan. De Wandhanger ‘Meet me under the Mistletoe’ haken we in vier weken, waarbij je elke week weer leuke nieuwe technieken leert en oefent. De wandhanger is daardoor een uitdagend patroon, die goed door hakers met basiservaring te maken is. Doe jij mee? Heel veel haakplezier!

Er zijn twee varianten van het garenpakket te bestellen. Ga jij voor de klassieke variant in mooie naturelkleuren of ga jij voor een iets kleurrijker geheel met roze en okergele tinten?

collage 4 1200

De haakpatronen per week

Vier weken lang publiceren we elke week op dinsdag vóór 12.00 uur een nieuw deel van het patroon. Voor het eerst op dinsdag 22 november 2022. Na de CAL blijven de haakpatronen natuurlijk beschikbaar. Zo kun je de Kerstwandhanger ook in je eigen tempo haken.

Alles wat je van tevoren moet weten, staat in het informatie document hieronder beschreven. Je kunt dus alvast nadenken over de kleuren die je wilt gebruiken en je garen bestellen.

Garenpakketten

Een garenpakket voor deze CAL is te bestellen bij Caro’s Atelier. Als lid van Gek op Haken krijg je altijd 10% korting op je bestelling. Gebruik daarvoor tijdens het bestellen de actuele kortingscode die je kunt vinden onder het kopje Ledenvoordeel op de website van Gek op Haken. 

Ga eerst naar de kortingscode (zorg dat je ingelogd bent): https://gekophaken.nl/ledenvoordelen/

Ga dan naar de website van Caro’s Atelier voor het bestellen van het pakket (alleen voor leden): https://www.carosatelier.nl/cal-meet-me-under-the-mistletoe-gek-op-haken.html

Log in om de haakpatronen te kunnen downloaden

Deel jouw creatie

We vinden het leuk als je jouw Kerstwandhanger laat zien! Om jouw vorderingen te delen of om vragen te stellen ga je naar het Online Haakcafé. Of deel op Facebook & Instagram met #gekophakenproject

LEDENVOORDEEL

Het haakpakket voor deze CAL kun je bestellen bij Caro’s Atelier. Als lid van Gek op Haken krijg je altijd 10% korting op je bestelling. Gebruik de actuele kortingscode die je kunt vinden op de pagina Ledenvoordelen.