CAL Kerstkoppel

Kerstkoppel

Crochet Along voor leden

CAL Kerstkoppel – ontwerp door Marjan van der Leer

Ja het is alweer bijna zover; Kerst. Misschien denk je er nog helemaal niet aan, maar het staat zo weer voor de deur. De gezellige periode vol lichtjes en mooie versieringen. Hartstikke leuk dus om alvast aan een nieuwe versiering te beginnen. En wat kan er niet ontbreken met Kerst? Juist, de Kerstman (en zijn vrouw)! Wist je dat…je dit Kerstkoppel ook een nieuwe outfit kunt geven? De kleertjes kunnen uit en aan, dus je kunt de kerstman en kerstvrouw van meerdere hippe outfits voorzien! Hoe leuk! Ga dus lekker vier weken lang met ons aan de slag en haak dit vrolijke kerstkoppel.

Maar vooral…geniet! Van gezellige Kerst periode.

Dit is de weer een leuke CAL speciaal voor de leden van Gek op Haken en het is wederom een supergaaf ontwerp van Marjan van der Leer. Marjan is bekend van haar vrolijke amugurumi’s en haar oog voor details. We gaan samen een prachtig Kerstkoppel haken in een tijdsbestek van 4 weken. Het Kerstmannetje en Kerstvrouwtje zijn hele leuke popjes die kleertjes hebben die je echt aan en uit kunt trekken. Je kunt dus ook een hele garderobe haken voor dit koppel, dat is toch leuk? De popjes worden ongeveer 19 cm groot. Heel veel haakplezier! Dit keer heeft ze deze fijne CAL voor ons gehaakt, maar ze maakte ook al eerder leuke patronen voor ons, zoals bijvoorbeeld Vos Wendy, Beer Mees en nog veel meer.

Doe jij mee met deze leuke CAL?! Heel veel haakplezier!

De haakpatronen per week

Vier weken lang publiceren we elke week op donderdag vóór 12.00 uur een nieuw deel van het patroon. Het eerste deel verschijnt op donderdag 2 november 2023. Na de CAL blijven de haakpatronen natuurlijk beschikbaar. Zo kun je het Kerstkoppel ook op je eigen tempo haken.

Klik hieronder op de links om naar de haakpatronen van de verschillende weken te gaan.

Deel jouw creatie

We vinden het leuk als je jouw Kerstkoppel laat zien! Om jouw vorderingen te delen of om vragen te stellen ga je naar het online Haakcafé. Of deel op Facebook & Instagram met #gekophakenproject

BESTEL GEMAKKELIJK

Garenpakket Kerstkoppel

Het garenpakket voor deze CAL kun je bestellen bij Caro’s Atelier. Als lid van Gek op Haken krijg je altijd 10% korting op je bestelling. Gebruik de actuele kortingscode die je kunt vinden op de pagina Ledenvoordelen.