CAL Kerst Adventskalender

cal kerst adventskalender

CAL Kerst Adventskalender

Crochet Along voor leden

CAL Kerst Adventskalender – ontwerp van Marjan van der Leer

Ook deze CAL is exclusief voor de leden van Gek op Haken. En we hebben weer een supergaaf ontwerp van Marjan van der Leer!

Marjan is bekend van haar vrolijke amugurumi’s en haar oog voor details. We gaan samen een amigurumi adventskalender haken in 24 dagen. Elke dag haken we een nieuw kerstitem, zodat je op het einde van CAL je kerstboom of kersttak gezellig kunt versieren.

“Met het haken van 24 items voor kerst gaan we de hele wereld over! Elke dag gaan we naar een ander land, met de bijzonderheden en kersttradities die daarbij horen, hoe leuk is dat?! Zo maak je iets unieks. Leuk voor in de kerstboom of aan een mooie tak aan de muur.

Elke dag krijg je een stukje tekst over het land van herkomst en hun gebruiken tijdens Kerst. 

Het formaat van de gehaakte items is niet te groot en je kunt ze dus makkelijk afkrijgen op één dag. Heel veel plezier bij het haken en alvast hele fijne feestdagen toegewenst, Marjan”

De haakpatronen per dag

Vanaf woensdag 1 december 2021 publiceren we elke dag vóór 10.00 uur een nieuw deel van het patroon. 24 dagen lang, dus het laatste deel wordt hier geplaatst op vrijdag 24 december 2021.

Na de CAL blijven de haakpatronen natuurlijk beschikbaar. Zo kun je de Kerst Adventskalender ook op je eigen tempo haken.

Klik hieronder op de linkjes om naar de haakpatronen van de verschillende dagen te gaan (vanaf 1 december).

Deel jouw creatie

We vinden het leuk als je jouw Kerst Adventskalender laat zien! Om jouw vorderingen te delen of om vragen te stellen ga je naar het Online Haakcafé. Of deel op Facebook & Instagram met #gekophakenproject

BESTEL GEMAKKELIJK

Garenpakket Kerst Adventskalender

Het garenpakket voor deze CAL kun je bestellen bij Caro’s Atelier. Als lid van Gek op Haken krijg je altijd 10% korting op je bestelling. Gebruik de actuele kortingscode die je kunt vinden op de pagina Ledenvoordelen.