CAL Jungle Nico

Jungle Nico

Jungle Nico

Crochet Along voor leden

CAL Jungle Nico – ontwerp door Marjan van der Leer

Jungle Nico houdt van groen en planten. Werken in de tuin vindt hij heerlijk. Er groeit zoveel dat de mensen in de buurt het een jungle noemen. Verse aarde, zaadjes en water geven hoort erbij en natuurlijk ook het verzorgen van zijn kamerplanten. Ook een insectenhotel ontbreekt niet in de tuin, de bijen houden van Nico…

Wie houdt er ook zo van tuinieren? Dan is Jungle Nico voor jou misschien wel een leuke mascotte. Of, heb jij geen groene vingers en kun je Jungle Nico’s hulp goed gebruiken? Kindjes zullen vast graag met Nico spelen, ze vervelen zich zeker geen moment met deze mooie uitgebreide set.

Dit is opnieuw een leuke CAL speciaal voor de leden van Gek op Haken en we hebben weer een supergaaf ontwerp van Marjan van der Leer. Marjan is bekend van haar vrolijke amugurumi’s en haar oog voor details. We gaan samen in 3 weken Jungle Nico haken. Jungle Nico heeft allerlei leuke accessoires bij zich, om het speelplezier van de kleintjes te vergroten. Zo heeft hij bijvoorbeeld een hoed, schep, gieter en mooie plantjes. Nico wordt ongeveer 24 cm groot, hij heeft dus zelfs voor de kleinste handjes een mooi formaat. Heel veel haakplezier!

De haakpatronen per week

Drie weken lang publiceren we elke week op donderdag vóór 12.00 uur een nieuw deel van het patroon. Voor het eerst op donderdag 1 juli 2021. Na de CAL blijven de haakpatronen natuurlijk beschikbaar. Zo kun je Jungle Nico ook op je eigen tempo haken.

Klik hieronder op de links om naar de haakpatronen van de verschillende weken te gaan.

Deel jouw creatie

We vinden het leuk als je jouw Jungle Nico laat zien! Om jouw vorderingen te delen of om vragen te stellen ga je naar het Online Haakcafé. Of deel op Facebook & Instagram met #gekophakenproject

BESTEL GEMAKKELIJK

Garenpakket Jungle Nico

Het garenpakket voor deze CAL kun je bestellen bij Caro’s Atelier. Als lid van Gek op Haken krijg je altijd 10% korting op je bestelling. Gebruik de actuele kortingscode die je kunt vinden op de pagina Ledenvoordelen.