CAL Deken Flakkee

CAL Deken Flakkee

Deze CAL – speciaal voor de leden van Gek op Haken – is ontworpen door Dorine Brökling van Op de Haakwolk.

Dorine is van alle markten thuis, zo haakt zij amigurumi, kussens, kleding en dus nu een deken. Elke week leer je een gave nieuwe haaksteek, waardoor deze deken een verrassend en uitdagend haakwerk is.

Doe jij mee? Dit patroon zal niet moeilijk zijn voor ervaren haaksters. Heb je geen of weinig ervaring met haken dan is het een leuke uitdaging.

Er staat voldoende uitleg in het patroon om je goed op weg te helpen. Ook delen we elke week een instructiefilmpje op de website om je verder te helpen. Verder kun je altijd vragen stellen over het patroon in het online Haakcafé of in de Facebook-groep Gek op Haken fans.

Dorine heeft voor ons een leuke en uitdagende deken ontworpen in twee kleurvariaties, waar we in 9 weken met heel veel plezier aan gaan haken. Voor degenen die een meer ingetogen deken willen is er een naturel variant en degenen die een meer uitgesproken deken willen, kunnen met de kleurrijke variant aan de slag. Van beide varianten is een garenpakket te koop via Caro’s Atelier. In het garenpakket vind je naast het mooie Katia New Cancun-garen ook een leuk leren label voor op je deken. Dat maakt jouw mooie deken straks helemaal af!

Natuurlijk is het ook mogelijk om met eigen garen mee te haken.

Flakkee Deken

De haakpatronen per week

Negen weken lang publiceren we elke week op donderdag vóór 12.00 uur een nieuw deel van het patroon. Voor het eerst op donderdag 11 januari 2024. Na de CAL blijven de haakpatronen beschikbaar. Zo kun je de Deken Flakkee ook in je eigen tempo haken.

Alles wat je van tevoren moet weten, staat in het informatie document hieronder beschreven. Je kunt dus alvast nadenken over de kleuren die je wilt gebruiken en je garen bestellen.

Garenpakketten

Een garenpakket voor deze CAL is te bestellen bij Caro’s Atelier. Als lid van Gek op Haken krijg je altijd 10% korting op je bestelling. Gebruik daarvoor tijdens het bestellen de actuele kortingscode die je kunt vinden onder het kopje Ledenvoordeel op de website van Gek op Haken. 

Ga eerst naar de kortingscode (zorg dat je ingelogd bent): https://gekophaken.nl/ledenvoordelen/

Ga dan naar de website van Caro’s Atelier voor het bestellen van het pakket (alleen voor leden):

IMG 9584 scaled
Label Deken Flakkee

Ook met onze cal’s meedoen?

Bij Gek op Haken vind je alles voor jouw hobby

Bij de gezelligste haakclub van Nederland en België krijg je heel veel moois: alle haakpatronen onbeperkt downloaden, meedoen met alle CAL’s, kortingen voor leden en onze handige en leerzame online community het Haakcafé. Bovendien krijg je als je nu lid wordt van Gek op Haken twee GRATIS unieke haakboeken!

Log in om de haakpatronen te kunnen downloaden

Deel jouw creatie

We vinden het leuk als je jouw Deken Flakkee laat zien! Om jouw vorderingen te delen of om vragen te stellen ga je naar het online Haakcafé. Of deel op Facebook & Instagram met #gekophakenproject

LEDENVOORDEEL

Het haakpakket voor deze Deken Flakkee CAL kun je bestellen bij Caro’s Atelier. Als lid van Gek op Haken krijg je daar altijd 10% korting op je bestelling. Gebruik wel de actuele kortingscode. Die kun je vinden op de pagina Ledenvoordelen.