CAL Fastfoody’s

20230419 104552 scaled

Fastfoody’s

Crochet Along voor leden

CAL Fastfoody’s – ontwerp door Anouck Specker

De Lente is hier! En wat gaan we vaak doen? Juist, massaal aan de lijn, zodat we straks weer in onze zwemkleding passen. Deze fastfoody’s passen gelukkig prima in elk dieet. Voel je niet schuldig om die heerlijke aardbeienshake te drinken, de grote rijke hamburger te eten en neem lekker nog een extra frietje.

Maar vooral…geniet! Van het mooie weer dat hopelijk snel mag komen.

Dit is weer een leuke nieuwe CAL speciaal voor de leden van Gek op Haken en dit keer hebben we een heel gaaf ontwerp van Anouck Specker van Sweetypiedesign. Anouck staat bekend om haar mooie amigurumi in zoete kleurtjes. Ze verkoopt hele zoete amigurumi-patronen via haar Etsy-pagina, maar sinds een tijdje maakt zij ook hele lieve patronen voor onze website. Anouck heeft voor ons onder andere Axil de AxolotlPat de Pompoen en de Candyman ontworpen. Dit keer heeft Anouck een lekkere fast food speelset voor ons ontworpen. Het ziet er heerlijk uit en je kunt er zoveel van haken als je wilt ;). Heel veel haakplezier!

De haakpatronen per week

Drie weken lang publiceren we elke week op donderdag vóór 12.00 uur een nieuw deel van het patroon. Voor het eerst op donderdag 11 mei 2023. Na de CAL blijven de haakpatronen natuurlijk beschikbaar. Zo kun je de Fastfoody’s ook op je eigen tempo haken.

Klik hieronder op de links om naar de haakpatronen van de verschillende weken te gaan.

Deel jouw creatie

We vinden het leuk als je jouw Fastfoody’s laat zien! Om jouw vorderingen te delen of om vragen te stellen ga je naar het Online Haakcafé. Of deel op Facebook & Instagram met #gekophakenproject

BESTEL GEMAKKELIJK

Garenpakket Fastfoody’s

Het garenpakket voor deze CAL kun je bestellen bij Caro’s Atelier. Als lid van Gek op Haken krijg je altijd 10% korting op je bestelling. Gebruik de actuele kortingscode die je kunt vinden op de pagina Ledenvoordelen.